Herroepen

“U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking en verzegeling aan de ondernemer geretourneerd worden. U maakt retour kenbaar door een email te sturen naar info@undies.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.” Als uw order gratis werd verzonden, maar het orderbedrag na retourneren lager is dan 50 euro, betaalt u achteraf alsnog verzendkosten. Bestelt u producten die in aanmerking komen voor gratis verzending, maar stuurt u voor bijvoorbeeld 20 euro terug, dan komt de waarde van uw bestelling hierdoor onder onze ‘gratis verzending’-grens en houden wij de verzendkosten (4,95) in van het bedrag dat u terug ontvangt.

Download Herroepingsformulier

Ruilen

Wilt u de bestelling ruilen in plaats van herroepen? Laat het ons dan weten via e-mail dat u de bestelling gaat ruilen. Voeg bij uw retourpakket altijd de pakbon bij en vermeld op de pakbon welke maat u terug wenst te ontvangen.

Passen van je producten

Uw nieuwe ondergoed passen is geen probleem! Maar denk hierbij wel aan de hygiëne. Pas daarom uw nieuwe ondergoed niet direct op de huid, maar altijd over een andere onderbroek heen. Wij accepteren alleen ongebruikte en ongedragen artikelen in een originele verpakking en verzegeling als u wilt retourneren. Denk hierbij aan doosjes, kaartjes, labels of zakjes: deze mogen niet kapot of gescheurd zijn en moeten weer opnieuw gebruikt kunnen worden, anders kunnen wij ze helaas niet retour nemen. Scheur dus geen etiketten van het ondergoed af als u ze past.

Heeft u producten gepast en op de huid gedragen? Dan kunnen we deze producten niet meer in ontvangst nemen.

Mondkapjes

Vanwege hygiëne is het niet mogelijk om mondkapjes te retourneren. Ook wanneer deze niet gepast zijn is het niet mogelijk ze terug te sturen. Wij willen dat alle klanten er zeker van zijn dat zij een mondkapje krijgen die niet geretourneerd is.

Veel gestelde vragen

Gratis retourneren bestaat niet, er zal immers voor de retourkosten betaald moeten worden. Wij verstoppen deze kosten niet in onze producten zodat onze klanten nooit teveel betalen voor de producten. Dat zou immers niet eerlijk zijn. Wij willen de prijzen graag aantrekkelijk houden. 

Ja, u moet de factuur van Billink gewoon betalen ook al is de retourtermijn nog niet voorbij en gaat u retourneren. Wij crediteren uw betaalde factuur via Billink. 

Wij streven er naar om uw retour binnen enkele dagen te behandelen. Echter in drukke periodes kan het wat langer duren. Wij zullen dit altijd binnen de wettelijke termijn van 14 dagen verwerken. 

Helaas kunnen wij geen pakketten meer terug roepen. U kunt uw pakket wel bij de deur weigeren zodat deze weer terug naar ons gaat. 

Wij kunnen uw retour niet telefonisch in behandeling nemen. Neemt u daarvoor altijd contact op via de e-mail. 

Ja, wij maken voor u een nieuwe order aan in ons systeem zodat u op de hoogte blijft welke producten u terug ontvangt en wanneer deze bezorgd zullen worden. 

Ja en nee, u kunt artikelen die u niet over uw eigen kleding heeft gepast niet meer terug sturen. Past u daarom altijd over uw eigen onderkleding. 

Nee, u kunt alleen retourneren of ruilen wanneer de artikelen nog in de originele verpakking zitten. Maak de verpakking daarom altijd voorzichtig open. Deze is zo gemaakt dat u geen schaar of geweld hoeft te gebruiken.